## 1st ESSNuSB+ WP5 in-person Workshop

# **Report of Contributions**

Welcome and introduction

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Welcome and introduction

Thursday 18 May 2023 10:00 (1 hour)

Session Classification: Introduction and talks from the groups

Contribution ID: 2 Type: not specified

## lemon-D: LEnuSTORM and monitored beam near detector

Thursday 18 May 2023 11:00 (30 minutes)

Presenters: FANOURAKIS, Georgios (Nat. Cent. for Sci. Res. Demokritos (GR)); TZAMARIAS,

Spyros (Aristotle University of Thessaloniki (GR))

**Session Classification:** Introduction and talks from the groups

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### LEnuSTORM status and plans

Thursday 18 May 2023 11:30 (30 minutes)

**Presenter:** CHOI, Ting Wing

Session Classification: Introduction and talks from the groups

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### **END: ESSnuSB near detectors**

Thursday 18 May 2023 12:00 (30 minutes)

END: ESSnuSB near detectors

Presenter: BOGOMILOV, Mariyan (University of Sofia - St. Kliment Ohridski (BG))

Session Classification: Introduction and talks from the groups

viking: END emulsion detector

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### viking: END emulsion detector

Thursday 18 May 2023 12:30 (30 minutes)

Presenter: FUKUDA, Tsutomu (Nagoya Univ.)

Session Classification: Introduction and talks from the groups

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### Sterile neutrinos from LEnuSTORM

Thursday 18 May 2023 14:30 (30 minutes)

**Presenter:** GIARNETTI, Alessio (Roma Tre University & INFN)

Session Classification: Introduction and talks from the groups

Far detectors

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### **Far detectors**

Thursday 18 May 2023 15:00 (30 minutes)

**Presenter:** KLICEK, Budimir (Rudjer Boskovic Institute (HR))

Session Classification: Introduction and talks from the groups

Contribution ID: 8 Type: not specified

## Atmospherics at the far detector

Thursday 18 May 2023 15:30 (30 minutes)

Presenter: VIHONEN, Sampsa (KTH)

Session Classification: Introduction and talks from the groups

Contribution ID: 9 Type: not specified

## Supernova neutrinos at far detector

Thursday 18 May 2023 16:00 (30 minutes)

**Presenter:** GHOSH, Monojit

Session Classification: Introduction and talks from the groups

Diffuse · · ·

Contribution ID: 10 Type: not specified

## Diffuse supernova/solar/reactor/geo- neutrinos

Thursday 18 May 2023 16:30 (30 minutes)

**Presenters:** TZAMARIAS, Spyros (Aristotle University of Thessaloniki (GR)); FANOURAKIS, Geor-

gios (Nat. Cent. for Sci. Res. Demokritos (GR))

Session Classification: Introduction and talks from the groups

Discussion

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### Discussion

Thursday 18 May 2023 17:00 (30 minutes)

**Session Classification:** Introduction and talks from the groups

Contribution ID: 12 Type: not specified

## Summary and far detector

Wednesday 24 May 2023 10:00 (20 minutes)

**Presenter:** KLICEK, Budimir (Rudjer Boskovic Institute (HR))

**Session Classification:** Summary and future plans

Contribution ID: 13 Type: not specified

## Summary of the lemon-D detector and statistical model

Wednesday 24 May 2023 10:20 (30 minutes)

Presenters: FANOURAKIS, Georgios (Nat. Cent. for Sci. Res. Demokritos (GR)); TZAMARIAS,

Spyros (Aristotle University of Thessaloniki (GR))

**Session Classification:** Summary and future plans

Contribution ID: 14 Type: not specified

### Summary of phenomenological study

Wednesday 24 May 2023 10:50 (20 minutes)

Presenter: GHOSH, Monojit

**Session Classification:** Summary and future plans

Contribution ID: 15 Type: not specified

### Summary of sterile neutrinos at near detectors

Wednesday 24 May 2023 11:10 (20 minutes)

**Presenter:** GIARNETTI, Alessio (Roma Tre University & INFN)

**Session Classification:** Summary and future plans