Summer Pre-Physics PhD Math Enrichment Program (2024)

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Greetings and Objectives

Monday 8 July 2024 09:30 (1h 30m)

Presenter: PALMER, Chris (University of Maryland (US))

Contribution ID: 2 Type: not specified

Khan Academy course challenge

Monday 8 July 2024 11:00 (1h 30m)

https://www.khanacademy.org/math/differential-calculus

Contribution ID: 3 Type: not specified

Lunch

Monday 8 July 2024 12:30 (1 hour)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Walking Campus Tour

Monday 8 July 2024 13:30 (1h 30m)

Clarice Smith Performing Arts Center
Football stadium
Stamp basement
Jim Henson Statue and Memorial Garden
Stamp (starbucks->main floor)
Nyumburu Cultural Center
Hornbake Plaza/Frederick Douglass
McKeldin Mall
McKeldin Library (secret grad room upstairs)
-> back to Toll

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Representations of Motion Tutorial / Khan Academy Assessment Review

Monday 8 July 2024 15:00 (1h 30m)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Differential Calculus Review

Tuesday 9 July 2024 09:30 (3 hours)

Presenter: PALMER, Chris (University of Maryland (US))

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Lunch

Tuesday 9 July 2024 12:30 (1 hour)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Differential Calculus (continued)

Tuesday 9 July 2024 13:30 (30 minutes)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Integral Calculus Review

Tuesday 9 July 2024 14:00 (2h 50m)

Presenter: PALMER, Chris (University of Maryland (US))

Contribution ID: 10 Type: not specified

Sequence and Series (part 1)

Wednesday 10 July 2024 09:30 (3 hours)

Presenter: Mr TEMBO, Vincent (University of Maryland - College Park)

Summer Pre-··· / Report of Contributions Lunch

Contribution ID: 11 Type: not specified

Lunch

Wednesday 10 July 2024 12:30 (1 hour)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Sequence and Series (part 2)

Wednesday 10 July 2024 13:30 (3h 20m)

Presenter: TEMBO, Vincent (University of Maryland - College Park)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Sequence and Series (part 3)

Thursday 11 July 2024 09:30 (3 hours)

Presenter: TEMBO, Vincent (University of Maryland - College Park)

Summer Pre- · · · / Report of Contributions Lunch

Contribution ID: 14 Type: not specified

Lunch

Thursday 11 July 2024 12:30 (1 hour)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Sequence and Series (part 4)

Thursday 11 July 2024 13:30 (3h 25m)

Presenter: TEMBO, Vincent (University of Maryland - College Park)

Summer Pre- \cdots / Report of Contributions

Ropes and team building

Contribution ID: 16 Type: not specified

Ropes and team building

Tuesday 16 July 2024 14:30 (2 hours)

Summer Pre- · · · / Report of Contributions Vectors

Contribution ID: 17 Type: not specified

Vectors

Friday 12 July 2024 09:30 (7h 15m)

Presenter: PALMER, Chris (University of Maryland (US))

Summer Pre- · · · / Report of Contributions Lunch

Contribution ID: 18 Type: not specified

Lunch

Friday 12 July 2024 12:40 (1 hour)