### 8th Young Scientist Festival of Division of Experimental Physics 2024

### **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

## Faraday tomography of LoTSS-DR2 data: Revealing the Local Interstellar Medium

Wednesday 10 April 2024 09:50 (20 minutes)

Presenter: ERCEG, Ana

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Periodic variability of Stripe 82 quasar

Wednesday 10 April 2024 10:10 (20 minutes)

Presenter: FATOVIĆ, Marta

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### The ENUBET Demonstrator

Wednesday 10 April 2024 11:20 (20 minutes)

Presenter: HALIC, Leon (Rudjer Boskovic Institute (HR))

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## Probing Pairing Correlations: Insights from Transfer Reactions in Heavy Ion Collisions

Wednesday 10 April 2024 13:30 (20 minutes)

Presenter: DIKLIĆ, Josipa

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

## Beam scanning and dose rate effects in ion irradiation of fusion materials

Wednesday 10 April 2024 15:10 (20 minutes)

Presenter: DUNATOV, Toni

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

# Exploring the Minimum Detectable Concentration of Methane Hydrate using Associated Alpha Particle Technique

Wednesday 10 April 2024 16:10 (20 minutes)

Presenter: BATUR, Josip

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 9 Type: **not specified** 

# Performance of a scCVD particle detector operated at cryogenic temperatures in radiation harsh environments

Wednesday 10 April 2024 15:30 (20 minutes)

**Presenter:** IVANKOVIĆ, Karla (Rudjer Boskovic Institute)

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **Welcome and Introduction**

Wednesday 10 April 2024 09:15 (5 minutes)

**Presenter:** KLICEK, Budimir (Rudjer Boskovic Institute (HR))

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### Address of the department head

Wednesday 10 April 2024 09:20 (5 minutes)

Presenter: FAZINIC, Stjepko

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### Address of the director and review of O-ZIP

Wednesday 10 April 2024 09:25 (25 minutes)

**Presenter:** SMITH, David Matthew

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### Quantum holography with single photons

Wednesday 10 April 2024 11:00 (20 minutes)

**Presenter:** ABRAMOVIĆ, Denis

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 31 Type: not specified

#### Possibility of the sterile neutrino search with NINJA

Wednesday 10 April 2024 11:40 (20 minutes)

Presenter: BARČOT, Doris (Ruđer Bošković Institute)

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 32 Type: not specified

#### Clustering in 11,12,13C

Wednesday 10 April 2024 13:50 (20 minutes)

Presenter: PALADA, Luka

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 33 Type: not specified

#### Relativistic Coulomb excitation of Sn isotopes

Wednesday 10 April 2024 14:10 (20 minutes)

Presenter: LIHTAR, Ivana

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 34 Type: not specified

## **Exploring the implementation of Heavy Ion PIXE:** Cross sections and applications

Wednesday 10 April 2024 14:30 (20 minutes)

Presenter: MASEKANE, Masedi

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 35 Type: not specified

#### MeV ion implantation in single crystal CVD diamond

Wednesday 10 April 2024 15:50 (20 minutes)

**Presenter:** MATIJEVIĆ, Matija (Ruđer Bošković Institute)

Session Classification: Student talks

Closing

Contribution ID: 36 Type: not specified

#### Closing

Wednesday 10 April 2024 16:30 (10 minutes)

**Presenter:** KLICEK, Budimir (Rudjer Boskovic Institute (HR))

Session Classification: Student talks

BBQ

Contribution ID: 37 Type: not specified

**BBQ** 

Session Classification: Social event