Diamond-II: challenges and novel solutions for upgrading the national synchrotron light facility

Report of Contributions

The Diamond-II Project

Contribution ID: 7

Type: not specified

The Diamond-II Project

Friday 19 January 2024 11:00 (15 minutes)

Presenter: WALKER, Richard **Session Classification:** Session 1

Accelerator Physics Studies for …

Contribution ID: 8

Type: not specified

Accelerator Physics Studies for Diamond-II

Friday 19 January 2024 11:30 (30 minutes)

Presenter:MARTIN, IanSession Classification:Session 1

Engineering for Diamond-II

Contribution ID: 9

Type: not specified

Engineering for Diamond-II

Friday 19 January 2024 12:00 (30 minutes)

Presenter: MACDONELL, Sarah Session Classification: Session 1

Magnets for Diamond-II

Contribution ID: 10

Type: not specified

Magnets for Diamond-II

Friday 19 January 2024 13:30 (20 minutes)

Presenter: BAILEY, Christopher (Diamond light source) **Session Classification:** Session 2

RF for Diamond-II

Contribution ID: 11

Type: not specified

RF for Diamond-II

Friday 19 January 2024 13:50 (20 minutes)

Presenter: GU, Pengda

Session Classification: Session 2

Orbit Stabilisation

Contribution ID: 12

Type: not specified

Orbit Stabilisation

Friday 19 January 2024 14:10 (20 minutes)

Presenter: BOBB, Lorraine

Session Classification: Session 2

Diamond-II: cha ··· / Report of Contributions

Insertion Devices for Diamond-II

Contribution ID: 13

Type: not specified

Insertion Devices for Diamond-II

Friday 19 January 2024 14:30 (20 minutes)

Presenter:MILWARD, StephenSession Classification:Session 2

Vacuum Systems for Diamond-II

Contribution ID: 14

Type: not specified

Vacuum Systems for Diamond-II

Friday 19 January 2024 14:50 (20 minutes)

Presenter: COX, Matthew

Session Classification: Session 2

Diamond-II Science Case

Contribution ID: 15

Type: not specified

Diamond-II Science Case

Friday 19 January 2024 11:15 (15 minutes)

Presenter:DHESI, SarnjeetSession Classification:Session 1