## IOP Particle & Beams Group Annual Meeting 2020 (Virtual)

## **Report of Contributions**

Welcome

Contribution ID: 1 Type: not specified

### Welcome

Wednesday 30 September 2020 10:20 (10 minutes)

**Presenter:** UCHIDA, Melissa (University of Cambridge (GB))

Contribution ID: 2 Type: not specified

# How the IOP is Challenging Sexual Harassment in the Workplace

Wednesday 30 September 2020 10:30 (30 minutes)

(15m+15m discussion)

Presenters: HARDAKER, Paul (IOP); EVANS, Phil

Contribution ID: 3 Type: not specified

# Panel Session "Challenges and opportunities for the field of accelerators"

Wednesday 30 September 2020 11:00 (1 hour)

**Presenters:** THOMSON, Mark (STFC); RATOFF, Peter (Lancaster University); BURROWS, Philip Nicholas (University of Oxford (GB))

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### **UK-XFEL** and **FEL** Test facilities

Wednesday 30 September 2020 12:20 (25 minutes)

Presenter: COWIE, Louise (Science and Technology Facilities Council)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## Structured light from FELs

Wednesday 30 September 2020 12:45 (25 minutes)

**Presenter:** MORGAN, Jenny

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

# Presentation of PABG Prize for Outstanding Professional Contribution

Wednesday 30 September 2020 13:10 (15 minutes)

**Presenter:** SMITH, Susan (STFC)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

### **THz Acceleration**

Wednesday 30 September 2020 14:25 (25 minutes)

Presenter: LAKE, Dan

Contribution ID: 8 Type: not specified

### **Particle-Beam Therapy**

Wednesday 30 September 2020 14:50 (25 minutes)

Presenter: DOSANJH, Manjit

Contribution ID: 9 Type: not specified

### Magnetrons, thyratrons

Wednesday 30 September 2020 15:15 (25 minutes)

**Presenter:** Dr ROWLANDS, David (Teledyne)

Discussion

Contribution ID: 10 Type: not specified

### Discussion

Wednesday 30 September 2020 15:40 (20 minutes)