## IOP Particle Accelerators and Beams Annual Conference 2009

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

## **Neutrino Factories**

Friday 3 July 2009 12:35 (25 minutes)

Author: ROGERS, Chris (STFC)

**Presenter:** ROGERS, Chris (STFC)

Session Classification: Accelerators for Particle Physics

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### **Radioactive Beams**

Friday 3 July 2009 14:50 (25 minutes)

**Author:** Prof. BUTLER, Peter (University of Liverpool)

**Presenter:** Prof. BUTLER, Peter (University of Liverpool)

Session Classification: Photon, Neutron and Nuclear Facilities

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### The Front End Test Stand

Friday 3 July 2009 15:30 (15 minutes)

Author: POZIMSKI, Juergen (Imperial College London)

**Presenter:** POZIMSKI, Juergen (Imperial College London)

**Session Classification:** Experiments and Technologies

Contribution ID: 3 Type: not specified

## **Introductory Remarks**

Friday 3 July 2009 11:00 (15 minutes)

Author: Prof. POOLE, Mike (STFC Daresbury Laboratory)

**Presenter:** Prof. POOLE, Mike (STFC Daresbury Laboratory)

**Session Classification:** Introduction and UK Strategy

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

## **UK Accelerator Strategy**

Friday 3 July 2009 11:15 (30 minutes)

Author: Dr WOMERSLEY, John (RAL)

Presenter: Dr WOMERSLEY, John (RAL)

**Session Classification:** Introduction and UK Strategy

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## **Developing Light Source Solutions: NLS Studies**

Friday 3 July 2009 14:00 (25 minutes)

Author: Prof. WALKER, Richard (DIAMOND Light Source)

**Presenter:** Prof. WALKER, Richard (DIAMOND Light Source)

Session Classification: Photon, Neutron and Nuclear Facilities

Contribution ID: 6 Type: not specified

## LHC and future upgrades

Friday 3 July 2009 11:45 (25 minutes)

**Author:** Dr MYERS, Steve (CERN)

**Presenter:** Dr MYERS, Steve (CERN)

**Session Classification:** Accelerators for Particle Physics

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### **Electron Colliders**

Friday 3 July 2009 12:10 (25 minutes)

Author: Prof. BURROWS, Philip (University of Oxford)

Presenter: Prof. BURROWS, Philip (University of Oxford)

**Session Classification:** Accelerators for Particle Physics

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Status of neutron facilities

Friday 3 July 2009 14:25 (25 minutes)

Author: Dr FINDLAY, David (STFC Rutherford Appleton Laboratory)

**Presenter:** Dr FINDLAY, David (STFC Rutherford Appleton Laboratory)

Session Classification: Photon, Neutron and Nuclear Facilities

Contribution ID: 9 Type: not specified

## The Muon Ionisation Cooling Experiment

Friday 3 July 2009 15:45 (20 minutes)

Author: Dr BOOTH, Chris (University of Sheffield)

**Presenter:** Dr BOOTH, Chris (University of Sheffield)

**Session Classification:** Experiments and Technologies

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### **EMMA and ALICE**

Friday 3 July 2009 16:05 (20 minutes)

Author: Dr SAVELIEV, Yuri (STFC Daresbury Laboratory)

**Presenter:** Dr SAVELIEV, Yuri (STFC Daresbury Laboratory)

**Session Classification:** Experiments and Technologies

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **Laser Acceleration**

Friday 3 July 2009 16:25 (20 minutes)

Author: Dr HOOKER, Simon (University of Oxford)

**Presenter:** Dr HOOKER, Simon (University of Oxford)

**Session Classification:** Experiments and Technologies