JAI Fest

Report of Contributions

JAI Fest

Director's report

Contribution ID: 1 Type: not specified

Director's report

Friday 10 December 2021 09:00 (30 minutes)

Presenter: BURROWS, Philip Nicholas (University of Oxford)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 2

Type: not specified

Status of a beam position monitor for the AWAKE experiment based on Cherenkov diffraction radiation

Friday 10 December 2021 09:30 (20 minutes)

Presenter: PAKUZA, Collette (University of Oxford)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 3 Type: not specified

Electron beamline design for AWAKE Run 2

Friday 10 December 2021 09:50 (20 minutes)

Presenter: RAMJIAWAN, Rebecca Louise (University of Oxford)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 4

Type: not specified

Synchrotron radiation interferometry for beam size measurement at the LHC

Friday 10 December 2021 10:10 (20 minutes)

Presenter: BUTTI, Daniele (Royal Holloway University of London)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 22 Type: not specified

Upgrades to the CLEAR facility at CERN

Friday 10 December 2021 10:50 (20 minutes)

Presenter: DYKS, Luke Aidan (University of Oxford)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 23 Type: not specified

Machine Learning applied to processing cavity BPM signals

Friday 10 December 2021 11:10 (20 minutes)

Presenter: LYAPIN, Alexey (Royal Holloway University of London)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 24 Type: not specified

RF Cavities: Thinking Outside Circular Boxes

Friday 10 December 2021 13:30 (20 minutes)

RF Cavities: Thinking Outside Ci · · ·

Presenter: WROE, Laurence (University of Oxford)

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 25 Type: not specified

Development of laser-particle process for GEANT4 and validation with ATF2

Friday 10 December 2021 11:30 (20 minutes)

Presenter: ALDEN, Siobhan (Royal Holloway University of London)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 26 Type: not specified

Applications of Bayesian Inference in Radiation Reaction Experiments

Friday 10 December 2021 12:10 (20 minutes)

Presenter: LOS, Eva (Imperial College London)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 27 Type: not specified

Gev-Scale Accelerators Driven by Plasma-Modulated Pulses from Kilohertz Lasers

Friday 10 December 2021 13:50 (20 minutes)

Presenters: JAKOBSSON, Oscar (University of Oxford); JAKOBSSON, Oscar

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 28 Type: not specified

Instability and Beam-Beam Study for Multi-TeV PWFA e+e- and gamma gamma Linear Colliders

Friday 10 December 2021 11:50 (20 minutes)

Presenter: CHEN, Ben (Imperial College London)

 $\textbf{Session Classification:} \ \ Session \ 2$

Contribution ID: 29 Type: not specified

kHz electron and ion acceleration exploiting two plasmon decay

Friday 10 December 2021 14:10 (20 minutes)

Presenter: YEMBADI, Rakesh Kumar (Imperial College London)

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 30 Type: not specified

Measurements of the effect of density ramps GeV laser-wakefield accelerated beams: implications for staging

Friday 10 December 2021 14:30 (20 minutes)

Presenter: BACKHOUSE, Michael (Imperial College London)

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 31 Type: not specified

Medical Applications of BDSIM

Friday 10 December 2021 15:10 (20 minutes)

Presenter: SHIELDS, William

Session Classification: Session 4

Contribution ID: 32 Type: not specified

Understanding the instabilities in a plasma lens for ion-beam focusing

Friday 10 December 2021 15:30 (20 minutes)

Presenters: DASCALU, Titus (Imperial College London); DASCALU, Titus-Stefan

Session Classification: Session 4

Contribution ID: 33 Type: not specified

Life After JAI: A cross-disciplinary approach to cancer research

Friday 10 December 2021 15:50 (20 minutes)

Presenters: MARTIN, Lucy (The University of Edinburgh); MARTIN, Lucy

Session Classification: Session 4

Contribution ID: 34 Type: not specified

Unofficial JAI bingo

Friday 10 December 2021 08:55 (5 minutes)

Contribution ID: 35 Type: not specified

Virtual / Local Cocktails

Friday 10 December 2021 16:10 (20 minutes)

https://spatial.chat/s/protons https://spatial.chat/s/electrons

Session Classification: Virtual cocktails