JAI Advisory Board

Report of Contributions

Introduction: JAI overview

Contribution ID: 1

Type: not specified

Introduction: JAI overview

Thursday 7 March 2019 13:00 (20 minutes)

Presenter: BURROWS, Philip Nicholas (University of Oxford (GB))Session Classification: Open session I: Ballroom, 58 Prince's Gate

Intense Hadron Beams

Contribution ID: 2

Type: not specified

Intense Hadron Beams

Thursday 7 March 2019 13:20 (25 minutes)

Presenter: Dr SHEEHY, Suzie (University of Oxford and STFC/ASTeC/RAL) **Session Classification:** Open session I: Ballroom, 58 Prince's Gate

Future Colliders

Contribution ID: 3

Type: not specified

Future Colliders

Thursday 7 March 2019 13:45 (30 minutes)

Presenter:GIBSON, Stephen (Royal Holloway, University of London)Session Classification:Open session I: Ballroom, 58 Prince's Gate

Light Sources

Contribution ID: 4

Type: not specified

Light Sources

Thursday 7 March 2019 14:15 (25 minutes)

Presenter: MARTIN, Ian (Diamond Light Source)

Student design project: scSPS

Contribution ID: 5

Type: not specified

Student design project: scSPS

Thursday 7 March 2019 15:20 (55 minutes)

Presenter: TSESMELIS, Emmanuel (CERN)

PWFA R&D

Contribution ID: 6

Type: not specified

PWFA R&D

Thursday 7 March 2019 16:15 (20 minutes)

Presenter: HOOKER, Simon (University of Oxford)

Applications of PWFA

Contribution ID: 7

Type: not specified

Applications of PWFA

Thursday 7 March 2019 16:35 (20 minutes)

Presenter:NAJMUDIN, Zulfikar (Imperial College London)Session Classification:Open session II: Ballroom, 58 Prince's Gate

Industry Projects and Applications

Contribution ID: 8

Type: not specified

Industry Projects and Applications

Thursday 7 March 2019 17:15 (15 minutes)

Presenter: TAIT, Phill

AB with 1st year students

Contribution ID: 9

Type: not specified

AB with 1st year students

Thursday 7 March 2019 17:30 (30 minutes)

Training overview

Contribution ID: 10

Type: not specified

Training overview

Thursday 7 March 2019 14:40 (20 minutes)

Presenter: TSESMELIS, Emmanuel (CERN)

Accelerator Applications for Med $\,\cdots\,$

Contribution ID: 11

Type: not specified

Accelerator Applications for Medicine

Thursday 7 March 2019 16:55 (20 minutes)

Presenter: LONG, Kenneth Richard (Imperial College (GB)) **Session Classification:** Open session II: Ballroom, 58 Prince's Gate