## **Report of Contributions**

/ Report of Contributions

Welcome and introduction

Contribution ID: 1

Type: not specified

### Welcome and introduction

Friday 7 December 2018 10:30 (20 minutes)

Presenter: BURROWS, Philip Nicholas (University of Oxford (GB))Session Classification: Session 1 (Bourne Annexe): Chair: Stephen Gibson

/ Report of Contributions

Luminosity and longitudinal den  $\cdots$ 

Contribution ID: 2

Type: not specified

## Luminosity and longitudinal density monitoring in the LHC

Friday 7 December 2018 10:50 (20 minutes)

Presenter: PALM, Marcus (University of London (GB))

/ Report of Contributions

A holistic approach to simulating …

Contribution ID: 3

Type: not specified

# A holistic approach to simulating beam losses in the LHC using BDSIM

Friday 7 December 2018 11:10 (20 minutes)

Presenter: WALKER, Stuart Derek (University of London (GB))

/ Report of Contributions

Future hadron colliders

Contribution ID: 4

Type: not specified

### Future hadron colliders

Friday 7 December 2018 11:30 (20 minutes)

**Presenter:** ABELLEIRA, Jose

/ Report of Contributions

Impact of stray magnetic fields on …

Contribution ID: 5

Type: not specified

### Impact of stray magnetic fields on low-emittance beam dynamics

Friday 7 December 2018 11:50 (20 minutes)

**Presenter:** GOHIL, Chetan (University of Oxford (GB))

/ Report of Contributions

Low-latency beam feedbacks for …

Contribution ID: 6

Type: not specified

#### Low-latency beam feedbacks for e+e- colliders

Friday 7 December 2018 12:10 (20 minutes)

Presenter: BETT, Douglas Robert (CERN)

/ Report of Contributions

Status of CLARA and UK FEL plans

Contribution ID: 7

Type: not specified

### Status of CLARA and UK FEL plans

Friday 7 December 2018 14:00 (20 minutes)

**Presenter:** ANGAL-KALININ, Deepa (Daresbuy Laboratory)

/ Report of Contributions

Longitudinal beam profile diagno ···

Contribution ID: 8

Type: not specified

## Longitudinal beam profile diagnostics using coherent Cherenkov radiation at CLARA accelerator

Friday 7 December 2018 14:20 (20 minutes)

Presenter: FEDOROV, Kirill (RHUL)

/ Report of Contributions

Pulse compression, depletion and  $\cdots$ 

Contribution ID: 9

Type: not specified

#### Pulse compression, depletion and power amplification of a laser pulse driving a non-linear wakefield

Friday 7 December 2018 14:40 (20 minutes)

Presenter: STREETER, Matthew (Imperial College London)Session Classification: Session 2 (Moore Auditorium): Chair Ivan Konoplev

/ Report of Contributions

Towards high-repetition-rate pla ...

Contribution ID: 10

Type: not specified

## Towards high-repetition-rate plasma accelerators with HOFI channels

Friday 7 December 2018 15:00 (20 minutes)

Presenter: Mr JONNERBY, Jakob (University of Oxford)

Transparency of overdense foils to ···

Contribution ID: 11

Type: not specified

### Transparency of overdense foils to intense laser pulses

Friday 7 December 2018 15:20 (20 minutes)

Presenter: DITTER, Emma-Jane (Imperial College London)

/ Report of Contributions

Measuring the radiation reaction  $\cdots$ 

Contribution ID: 12

Type: not specified

# Measuring the radiation reaction of energetic electrons interacting with light

Friday 7 December 2018 15:40 (20 minutes)

Presenter: GERSTMEYER, Elias (Imperial College London)

From particle physics to cancer t  $\cdots$ 

Contribution ID: 13

Type: not specified

### From particle physics to cancer therapy

Friday 7 December 2018 16:30 (30 minutes)

Presenter: DOSANJH, Manjit (CERN)

Session Classification: Session 3 (Moore Auditorium): Chair: Zulfikar Najmudin

BDSIM applications for proton th  $\cdots$ 

Contribution ID: 14

Type: not specified

### **BDSIM** applications for proton therapy

Friday 7 December 2018 17:00 (20 minutes)

Presenter: SHIELDS, William (Royal Holloway, University of London)Session Classification: Session 3 (Moore Auditorium): Chair: Zulfikar Najmudin

LARA: a laser-based beamline for …

Contribution ID: 15

Type: not specified

### LARA: a laser-based beamline for clinical applications

Friday 7 December 2018 17:20 (20 minutes)

**Presenters:** KURUP, Ajit; KURUP, Ajit (Imperial College Sci., Tech. & Med. (GB)) **Session Classification:** Session 3 (Moore Auditorium): Chair: Zulfikar Najmudin

/ Report of Contributions

From medical accelerators to fron ....

Contribution ID: 16

Type: not specified

#### From medical accelerators to frontier accelerators... and back again

Friday 7 December 2018 17:40 (20 minutes)

**Presenter:** Dr SHEEHY, Suzie (University of Oxford and STFC/ASTeC/RAL)

Session Classification: Session 3 (Moore Auditorium): Chair: Zulfikar Najmudin