# STFC Computing Town Hall Meeting

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Massively parallel computing

Friday 17 January 2020 11:00 (40 minutes)

 $30~\mathrm{mins}$  presentation and  $10~\mathrm{mins}$  of discussion

**Presenter:** YATES, Jeremy (UCL)

**Session Classification:** Future Challenges

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### **High Throughput Computing**

Friday 17 January 2020 11:40 (40 minutes)

 $30~\mathrm{mins}$  presentation and  $10~\mathrm{mins}$  of discussion

**Presenter:** SANSUM, Andrew (STFC)

**Session Classification:** Future Challenges

May 4, 2025

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### Highly diverse computing (including the long tail)

Friday 17 January 2020 12:20 (40 minutes)

30 mins presentation and 10 mins of discussion

**Presenter:** MCGREEVY, Robert

**Session Classification:** Future Challenges

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### Setting the scene

Friday 17 January 2020 14:00 (20 minutes)

15+5mins

**Presenter:** HETHERINGTON, James

**Session Classification:** The white papers

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### Data ... data ...data

Friday 17 January 2020 14:20 (20 minutes)

15 + 5 mins

**Presenter:** WALTON, Nicholas

**Session Classification:** The white papers

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### Software, skills and training

Friday 17 January 2020 14:40 (20 minutes)

15 + 5 mins

Presenter: MONTANARI, Barbara (STFC)

**Session Classification:** The white papers

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

## **Networking and AAAI**

Friday 17 January 2020 15:00 (20 minutes)

15 + 5 mins

**Presenter:** Dr SHARP, Jeremy (JISC)

**Session Classification:** The white papers

Contribution ID: 8 Type: **not specified** 

# Distributed High Throughput Computing (and clouds)

Friday 17 January 2020 15:20 (20 minutes)

15 + 5 mins

**Presenter:** CLARKE, Peter (The University of Edinburgh (GB))

**Session Classification:** The white papers

Contribution ID: 9 Type: not specified

### **Supercomputing**

Friday 17 January 2020 15:40 (20 minutes)

Presenter: WILKINSON, Mark

**Session Classification:** The white papers

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### **View from Science Board**

Friday 17 January 2020 17:00 (20 minutes)

15 +5 mins

**Presenter:** SHEARS, Tara (University of Liverpool (GB))

**Session Classification:** The view from Science Board and the Executive

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **View from the Executive**

Friday 17 January 2020 16:30 (30 minutes)

Roadmap, funding and how this all links to STFC activities

**Presenter:** THOMSON, Mark (STFC)

**Session Classification:** The view from Science Board and the Executive

Contribution ID: 12 Type: not specified

## Registration/tea/coffee

Friday 17 January 2020 10:30 (30 minutes)