NuFACT Satellite Workshop: Multi-experiment oscillation measurements

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

T2K-NOvA: Results and technical lessons

Sunday 15 September 2024 10:30 (30 minutes)

Presenter: DUNNE, Patrick James (Imperial College (GB))

Session Classification: Talks

Contribution ID: 2 Type: not specified

Workshop introduction

Sunday 15 September 2024 10:15 (15 minutes)

Presenter: SCOTT, Mark

Session Classification: Talks

Contribution ID: 3 Type: not specified

T2K-NOvA: Conceptual and procedural lessons learned

Sunday 15 September 2024 11:00 (30 minutes)

Presenter: PATTERSON, Ryan (California Institute of Technology)

Session Classification: Talks

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Lessons from CMS+ATLAS combinations

Sunday 15 September 2024 11:30 (30 minutes)

Presenter: WARDLE, Nicholas (Imperial College (GB))

Session Classification: Talks

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Hyper-K analysis and future considerations

Sunday 15 September 2024 13:30 (30 minutes)

Presenter: SCOTT, Mark

Session Classification: Talks

Contribution ID: 6 Type: not specified

DUNE analysis and future considerations

Sunday 15 September 2024 14:00 (30 minutes)

Presenter: Dr PICKERING, Luke (Science and Technology Facilities Council STFC (GB))

Session Classification: Talks

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

JUNO analysis and future considerations

Sunday 15 September 2024 14:30 (30 minutes)

Presenter: CALVEZ, Steven (Subatech CNRS)

Session Classification: Talks

Contribution ID: 8 Type: not specified

IceCube Upgrade analysis and considerations

Sunday 15 September 2024 15:00 (30 minutes)

Author: PETERSON, Josh

Presenter: PETERSON, Josh

Session Classification: Talks

Contribution ID: 9 Type: not specified

T2K-SK: Results and analysis method

Sunday 15 September 2024 16:00 (30 minutes)

Presenter: Mr BARROW, Daniel (University of Oxford (GB))

Session Classification: Talks

Contribution ID: 10 Type: not specified

T2K-SK: Lessons learned and future plans

Sunday 15 September 2024 16:30 (30 minutes)

Presenters: WENDELL, Roger (Kyoto University); WENDELL, Roger

Session Classification: Talks