nuSTORM – general meeting

Report of Contributions

Introduction and goals

Contribution ID: 1

Type: not specified

Introduction and goals

Monday 17 May 2021 13:00 (15 minutes)

Presenter: LONG, Kenneth Richard (Imperial College (GB)) **Session Classification:** nuSTORM general meeting

Progress on nuSIM

Contribution ID: 2

Type: not specified

Progress on nuSIM

Monday 17 May 2021 13:15 (20 minutes)

Presenter: KYBERD, Paul (Brunel University (GB)) **Session Classification:** nuSTORM general meeting

Initial studies of neutrino fluxes f \cdots

Contribution ID: 3

Type: not specified

Initial studies of neutrino fluxes from nuSIM

Monday 17 May 2021 13:35 (20 minutes)

Presenter: Dr HOLIN, Anna (STFC/RAL)

Muons for cooling demonstrator

Contribution ID: 4

Type: not specified

Muons for cooling demonstrator

Monday 17 May 2021 13:55 (20 minutes)

Presenter: ROGERS, Chris (STFC)

First generation of phase-space f \cdots

Contribution ID: 5

Type: not specified

First generation of phase-space for cooling demo studies

Monday 17 May 2021 14:15 (15 minutes)

Presenter:LONG, Kenneth Richard (Imperial College (GB))**Session Classification:**nuSTORM general meeting

Discussion/next steps

Contribution ID: 6

Type: not specified

Discussion/next steps

Monday 17 May 2021 14:30 (25 minutes)

Wrap-up and next meetings

Contribution ID: 7

Type: not specified

Wrap-up and next meetings

Monday 17 May 2021 14:55 (5 minutes)