HIN2025-05

Report of Contributions

HIN2025-05 / Report of Contributions

Registration

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

Registration

Contribution ID: 2 Type: not specified

v1 of phi in heavy ion collision

Friday 9 May 2025 14:00 (40 minutes)

Presenter: LEE, Su Houng

Contribution ID: 3

Type: not specified

The complex in-medium heavy quark potential from the lattice - where do we stand?

Friday 9 May 2025 14:40 (40 minutes)

Presenter: Prof. ROTHKOPF, Alexander (University of Stavanger)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Quarknoia results from CMS

Friday 9 May 2025 15:20 (40 minutes)

Presenter: BAK, Gyeonghwan (Chonnam National University (KR))

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

J/psi production in heavy-ion collisions with LHC

Friday 9 May 2025 16:30 (30 minutes)

Presenter: LEE, Hyungjun (Sungkyunkwan University (KR))

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Hadron Production via the Coalescence model - Applications to deuteron, 3He, Xic, and X(3872)

Friday 9 May 2025 17:00 (30 minutes)

Presenter: Mr YUN, HyeongOck (Yonsei University)

Contribution ID: 7

Type: not specified

Resonance production in and out of jets in pp collisions at sqrt(s)=13.6 TeV

Friday 9 May 2025 17:30 (30 minutes)

Presenter: LEE, Jimun (Sejong University (KR))

Contribution ID: 8 Type: not specified

Semi-inclusive jet mass measurement in Au+Au Collisions at sqrt(sNN)=200 GeV with STAR

Friday 9 May 2025 18:00 (30 minutes)

Presenter: KANG, jeongmyung (Sejong University)

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

From Precision to Structure: Jet Measurements in ALICE Run 3 and Ongoing Substructure Studies

Saturday 10 May 2025 09:00 (30 minutes)

Presenter: BAE, Joonsuk (Sungkyunkwan University (KR))

Contribution ID: 10 Type: not specified

Performance of Graph Neural Networks for b-Jet Tagging with ALICE

Saturday 10 May 2025 09:30 (30 minutes)

Presenter: CHOI, Changhwan (Pusan National University (KR))

Contribution ID: 11 Type: not specified

Ξ(1530)0 production with ALICE

Saturday 10 May 2025 10:00 (30 minutes)

Presenter: KIM, Minjae (Pusan National University (KR))

Contribution ID: 12 Type: not specified

The flow in the small systems

Saturday 10 May 2025 11:00 (45 minutes)

Presenter: YOO, In Kwon (Pusan National University (KR))

Contribution ID: 13 Type: not specified

Hard Probes in UPCs

Saturday 10 May 2025 11:45 (45 minutes)

Presenter: Dr SMITH, Krista (Pusan National University)