9th Young Scientist Festival of Division of Experimental Physics 2025

Report of Contributions

Contribution ID: 11 Type: not specified

Welcome and Introduction

Friday 25 April 2025 09:20 (5 minutes)

Presenter: KLICEK, Budimir (Rudjer Boskovic Institute (HR))

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 13 Type: not specified

Address of the department head

Friday 25 April 2025 09:25 (5 minutes)

Presenter: JELIĆ, Vibor

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 14 Type: not specified

Address of the director and review of O-ZIP

Friday 25 April 2025 09:30 (40 minutes)

Presenter: JERIĆ, Ivanka

Session Classification: Introduction

Closing

Contribution ID: 36 Type: not specified

Closing

Presenter: KLICEK, Budimir (Rudjer Boskovic Institute (HR))

Session Classification: Social event

BBQ

Contribution ID: 37 Type: not specified

BBQ

Session Classification: Social event

Contribution ID: 38 Type: not specified

Nuclear equation of state studies using relativistic Coulomb excitation

Friday 25 April 2025 10:10 (20 minutes)

Presenter: LIHTAR, Ivana

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 39 Type: not specified

Unscrambling the light nuclei spectroscopy data

Friday 25 April 2025 11:00 (20 minutes)

Presenter: SIGMUND, Margareta

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 40 Type: not specified

Clustering in 11,12,13C

Friday 25 April 2025 11:20 (20 minutes)

Presenter: PALADA, Luka

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 41 Type: not specified

Irradiation study of high entropy alloy for fusion applications

Friday 25 April 2025 11:40 (20 minutes)

Presenter: DUNATOV, Toni

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 42 Type: not specified

Heavy Ion PIXE spectroscopy for Total Ion Beam Analysis applications

Friday 25 April 2025 13:30 (20 minutes)

Presenter: MASEKANE, Masedi

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 43 Type: not specified

The study of Mg high-resolution $K\alpha$ X-ray emission spectra induced by ion beam excitation

Friday 25 April 2025 13:50 (20 minutes)

Presenter: MIOKOVIĆ, Anja

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

Study and Optimization of scCVD Diamond Particle-Detectors Response at Cryogenic Temperatures

Friday 25 April 2025 14:10 (20 minutes)

Presenter: IVANKOVIĆ NIŽIĆ, Karla

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 45 Type: not specified

Ion beam fabrication and optical characterization of color centers in diamond for quantum sensing applications

Friday 25 April 2025 14:50 (20 minutes)

Presenter: MATIJEVIĆ, Matija

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 46 Type: not specified

Improvement of Muon Neutrino Charged-Current Single Pion production cross-section measurement with the Upgraded ND280 at T2K

Friday 25 April 2025 16:30 (20 minutes)

Presenter: JAKKAPU, Mahesh

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 47 Type: **not specified**

ENUBET: Making mission impossible, possible

Friday 25 April 2025 15:10 (20 minutes)

Presenter: HALIĆ, Leon

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 48 Type: not specified

Quantum entanglement in solar neutrino data

Friday 25 April 2025 15:30 (20 minutes)

Presenter: BARČOT, Doris

Session Classification: Student talks

Contribution ID: 49 Type: not specified

Going from Radon to Neutrinos

Friday 25 April 2025 16:10 (20 minutes)

Presenter: KOVAČ, Bruno

Session Classification: Student talks

Closing

Contribution ID: 50 Type: not specified

Closing

Friday 25 April 2025 16:50 (10 minutes)

Presenter: KLIČEK, Budimir

Session Classification: Student talks