CERN-Lithuanian Entrepreneurship Week

Report of Contributions

Travel to CERN

Contribution ID: 1 Type: not specified

Travel to CERN

Monday 24 October 2022 06:00 (5 hours)

6:05am (Vilnius time) - 10:05am (CERN time): VNO - FRA - GVA, Lufthansa 6:20am (Vilnius time) - 9:45am (CERN time): VNO - WAW - GVA, LOT

Contribution ID: 2 Type: not specified

Introduction to CERN

Monday 24 October 2022 14:00 (1 hour)

Presenter: Prof. SCHAEFER, Christoph (CERN)

Session Classification: Induction Session

Contribution ID: 3 Type: not specified

Assignments and Contacts

Monday 24 October 2022 16:00 (1 hour)

Session Classification: Induction Session

Accommodation

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Accommodation

Monday 24 October 2022 11:00 (1 hour)

CERN hostel check-in might be at 2 pm. In such a case, store luggage in B593/R-010.

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

DeepTech Capstone projects

Monday 24 October 2022 15:00 (1 hour)

Presentations of the initial state of Capstone projects. KTU students work in building 17.

Session Classification: Induction Session

Contribution ID: 8 Type: not specified

DeepTech Capstone projects

Friday 28 October 2022 09:00 (1 hour)

Presentations of the outgoing state of Capstone projects. Lessons learned.

Contribution ID: 10 Type: not specified

Expert session

Thursday 27 October 2022 10:00 (2 hours)

VU students work in building 593 KTU students work in building 17

/ Report of Contributions

Travel to Vilnius

Contribution ID: 11 Type: not specified

Travel to Vilnius

Friday 28 October 2022 16:00 (5 hours)

5:55 pm –11:50 pm GVA - FRA - VNO, Lufthansa

Contribution ID: 19 Type: not specified

Business value proposition

Tuesday 25 October 2022 13:00 (2 hours)

Presenter: DOLS, Han Hubert (CERN)

Session Classification: Knowledge Transfer

Contribution ID: 22 Type: not specified

United Nations Sustainable Development Goals

Wednesday 26 October 2022 14:30 (2 hours)

Presenter: NORDBERG, Markus (CERN)

Session Classification: IdeaSquare

Contribution ID: 23 Type: not specified

Individual work

Tuesday 25 October 2022 09:00 (2 hours)

VU students work in building 593 KTU students work in building 17

Contribution ID: 24 Type: not specified

CERN Visits

Wednesday 26 October 2022 10:00 (3h 30m)

Sinchrocyclotron CMS Cavern Data Centre

Contribution ID: 25 Type: not specified

CERN technology transfer

Tuesday 25 October 2022 11:00 (1 hour)

Presenter: Mr RAVIKUMAR, Ash

Session Classification: Knowledge Transfer

Contribution ID: 26 Type: not specified

Preparing the Future of CERN

Thursday 27 October 2022 09:00 (1 hour)

Presenter: SCHOERLING, Daniel (CERN)

Contribution ID: 27 Type: not specified

Power engineering

Thursday 27 October 2022 15:00 (1 hour)

Presenter: PARODI, Mario (CERN)

Session Classification: Individual work / Expert sessions

Contribution ID: 28 Type: not specified

Individual consultations

Thursday 27 October 2022 13:00 (2 hours)

Presenter: Mr RAVIKUMAR, Ash

Session Classification: Individual work / Expert sessions

Contribution ID: 29 Type: not specified

Individual consultations

Thursday 27 October 2022 16:00 (1 hour)

Presenter: Mr RAVIKUMAR, Ash

Session Classification: Individual work / Expert sessions

Contribution ID: 30 Type: not specified

Building pixel detectors

Thursday 27 October 2022 17:00 (1 hour)

Presenter: KOTLINSKI, Danek (Paul Scherrer Institute (CH))

Session Classification: Individual work / Expert sessions